Efter fødsel

frise efter foedsel

Barselskonsultation

Hvad enten I lige er blevet forældre til jeres første eller tredje barn, er det af største vigtighed at komme godt fra start for alle parter, både i forhold til ammeetablering, nattesøvn og trivsel i øvrigt. Om I står med en meget konkret problemstilling eller en mere diffus overvældelse af familieforøgelsen, kan en barselskonsultation være noget for jer.
Læs mere

Efterfødselssamtale

En fødsel sætter spor man aldrig glemmer, hvad enten det er positivt eller negativt. For nogen kan en fødsel være nærmest traumatiserende. Det er vigtigt at komme til en forståelse og accept af fødselsforløbet, så det ikke fremover overskygger glæden ved at være blevet forældre, eller skaber frygt for eller angst i en ny graviditet.
Læs mere

Yoga efter fødslen

Graviditet, fødsel og barsel udgør en skøn periode i mange kvinders liv, men forandrer og belaster kroppen på forskellig vis. At genvinde en god kropsholdning, styrke og bækkenbundsfunktion er vigtigere, end du aner – for din fremtidige trivsel, dit sexliv m.m. Men det sker ikke overnight – og ikke af sig selv.
Læs mere

Førstehjælp til uroligt spædbarn

Fordi et veltilpas og harmonisk barn betyder ALT for hele familiens trivsel.
Et uroligt barn, som er svært at trøste og lindre, skaber ofte frustration hos forældrene. Frustration genererer magtesløshed og vrede, både over for barnet, men også i parforholdet.
Læs mere