Førstehjælp til uroligt spædbarn

frise uroligt barn

Hvorfor tilbyder jeg førstehjælp til urolige spædbørn?

Fordi et veltilpas og harmonisk barn betyder ALT for hele familiens trivsel!

Et uroligt barn, som er svært at trøste og lindre, skaber ofte frustration hos forældrene. Frustration genererer magtesløshed og vrede, både over for barnet, men også i parforholdet. Det er det helt basale der er i spil her; nærhed, ro, søvn og mad.

Hvornår er et spædbarn uroligt?

Vil dit barn spise igen 20 min efter endt amning? Sover dit barn ikke mere end 30 min ad gangen? Er dit barn uroligt og grædende uden tydelig årsag? Virker dit barn til at have ondt i maven? Vågner dit barn så snart du lægger det fra dig?

SÅ påvirkes dit barns trivsel formentlig af dets uro, og kan have glæde af jordemoderiets blide behandling.

Hvordan foregår behandlingen?

Ud fra jeres oplevelse, behov, barn og hverdag, vil vi sammen finde frem til hvad situationen i det hele taget handler om, og hvilken behandling I ønsker. Jeg vil vejlede og instruere jer i, hvordan I selv kan berolige og hjælpe jeres barn til bedre trivsel.

En behandling kan udover samtale indeholde

  • babyzoneterapi, der regulerer fordøjelsen, afhjælper kolik, styrker immunforsvaret, giver bedre søvn m.m.
  • babykraniosakralterapi
  • babymassage, der bl.a. virker beroligende og stimulerer fordøjelse og taktilsans
  • ammevejledning
  • instruktion i svøbeteknik, der skaber ro og tryghed
  • instruktion i at bære dit barn tæt på kroppen i babyvikle, der bl.a. virker beroligende og fremmer tilknytning, motorik og indlæring

Jeg kan komme hjem til jer, så I er i vante rammer og ikke skal stresse ud af døren – eller I kan komme til mig. Behandlingen vil vare ca. 1,5 time første gang, og 1 time ved efterfølgende besøg.

Hvornår er det relevant?

Der findes ikke et tidspunkt i alder som er bedre end andre. Generelt må siges at det er vigtigt at få god vejledning og redskaber til håndtering af det nyfødte barn så tidligt som muligt, så hele familien kommer godt fra start. Men udfordringer kan opstå når som helst, og er aldrig for sent at tage fat på.

Kontakt

Ring for en uforpligtende snak, så finder vi ud af, om min behandling er noget for jer.