Mødregruppe

frise moedregruppe

Savner I fælles fodslag eller inspiration i mødregruppen? Eller har du lyst at samle et par barslende kvinder/veninder i en lille netværksgruppe til en inspirerende formiddag sammen, der kan berige og lette hverdagen med et spædbarn? – fordi netværk og samvær med ligesindede har stor betydning for din trivsel når du er på barsel.

Jordemoderiet tilbyder:

Fødselsforberedelse i netværksgruppe

Der er så mange ubekendte faktorer og følelser forbundet med graviditet, fødsel og barsel. Kan jeg klare det, og hvad er det egentlig jeg skal klare? Hvad gør jeg, hvis min krop ikke vil som mit hoved, eller omvendt? Og da er fødselsforberedelse i et lille trygt forum som en netværksgruppe rigtig godt, fordi jo tættere relationer og netværk du får skabt inden fødslen, des stærkere står du efter.
Læs mere

Yoga efter fødslen – i din mødregruppe/netværksgruppe

Graviditet, fødsel og barsel udgør en skøn periode i en kvindes liv, men forandrer og belaster kroppen på forskellig vis. At genvinde en god kropsholdning, styrke og bækkenbundsfunktion sker ikke overnight – og ikke af sig selv. Det bliver nu sjovere og lettere at komme afsted, med Jordemoderiets mulighed for at træne i et lille og trygt forum med pigerne fra din mødre-/netværksgruppe.
Læs mere

Glad og rolig baby

Du har temmelig sikkert oplevet at stå med et uroligt, grædende og utrøsteligt spædbarn, og ved derfor at dit barns trivsel er altafgørende for din og hele familiens trivsel. Byd Jordemoderiet med i din mødre-/netværksgruppe og få inspiration, vejledning og teknikker til en lettere og mere harmonisk hverdag.
Læs mere

Kontakt

Er du blevet nysgerrig, eller har I en ide til noget I kunne tænke jer på programmet i mødregruppen, så kontakt Jordemoderiet og lad os tale om mulighederne.