Før fødsel

frise liggende copy

Rebozomassage, Zoneterapi og Psoas release

Jeg kombinerer gerne rebozo og zoneterapi i mine behandlinger, da de komplementerer hinanden godt; Rebozomassagen afspænder og forbereder din krop på at modtage zoneterapi. Jeg undersøger funktionsdygtigheden i din psoas muskel, og giver dig præcis de øvelser der er relevante for dig med hjem. Psoas musklen er af stor betydning for din graviditet og ikke mindst fødsel.
Læs mere

Yoga fødselsforberedelse

Yoga styrker forbindelsen mellem krop, sind og ånd, og er optimal forberedelse til fødsel og forældreskab, da det er kroppen der skal føde, og hovedet der giver den lov. Vi har i træningen stor vægt på åndedrættet, som skaber ro og fordybelse til brug under fødslen i dit arbejde med veerne, og i dit liv i øvrigt. Med Yoga lærer du at elske og kende din krop som den er, og at slappe af på kommando. Også når livet udfordrer dig.
Læs mere

Fødselsforberedelse for par

At føde er uden overdrivelse hårdt arbejde. Det sidestilles ofte med at løbe et maratonløb – og hvem ville kaste sig ud i det uden at træne og forberede sig først? Viden om hvad der venter forude og de rette redskaber og teknikker til at håndtere og følge fødselsprocessen er af største betydning. Når du er godt forberedt og har fyldt din værktøjskasse, kan du gå fødslen tryg og tillidsfuld i møde, og undgår pludselig at komme til kort, blive bange og ryge ud af fatning undervejs.
Læs mere

Jordemoderkonsultation

Vi giver os god tid, til at tale om det der fylder for dig og din partner i graviditeten. Det kan være en tidligere fødselsoplevelse der er begyndt at spøge og skal tales igennem, eller det kan være den kommende forældrerolle med hvad dertil hører, som begynder at trænge sig på. Du og din partner sætter dagsordenen.
Læs mere

Sæt igang – fødselsmodning

At blive klar til fødsel er dels en mental, dels en fysiologisk proces. Det er din krop, der skal give efter og føde, men dit hoved skal give lov. Det er som kvinde muligt mod sin vilje at holde på sit barn og dermed sænke og modarbejde fødslen. Via samtale og brug af forskellige massage- og afspændingsmetoder vil jeg hjælpe din krop og dit hoved til at give slip og blive klar til fødsel.
Læs mere