Fødselsforberedelse

frise mg foedselforb

Hvorfor forberede sig til sin fødsel sammen med andre?

Der er så mange ubekendte faktorer og følelser forbundet med graviditet, fødsel og barsel. Kan jeg klare det, og hvad er det egentlig jeg skal klare? Hvad gør jeg, hvis min krop ikke vil som mit hoved, eller omvendt? Og da er fødselsforberedelse i et lille trygt forum som en netværksgruppe rigtig godt, fordi jo tættere relationer og netværk du får skabt inden fødslen, des stærkere står du efter.

Hvad indeholder fødselsforberedelsen?

At føde er uden overdrivelse hårdt arbejde. Det sidestilles ofte med at løbe et maratonløb – og hvem ville kaste sig ud i det uden at træne og forberede sig først? Viden om hvad der venter forude og de rette redskaber og teknikker til at håndtere og følge fødselsprocessen har stor betydning. Når du er godt forberedt og har fyldt din værktøjskasse, kan du gå fødslen tryg og tillidsfuld i møde, og undgår pludselig at komme til kort, blive bange og ryge ud af fatning undervejs.

Vi vil tale om hvad end I måtte have behov for omkring den forestående fødsel, og vil gå i dybden med råd og vejledning i forhold til vehåndtering, vejrtrækningsteknikker, fødestillinger, rebozomassage, smertelindring m.m. I er med til at sætte dagsordnen – jeg tager værktøjskassen med, og lover at I i løbet af 3 timer vil få redskaber at arbejde videre med.

Kontakt

Ring til Jordemoderiet hvis du har samlet en lille håndfuld gravide kvinder, eller hvis du blot selv kunne tænke dig at indgå i en netværksgruppe, så vil jeg gøre hvad jeg kan for at sammensætte en lille gruppe, hvor jeg kommer ud til jer inden fødslen.