Rebozomassage, Zoneterapi og Psoas release

frise rebozo

Hvem har glæde af denne behandling?

Behandlingen med rebozo, zoneterapi og psoas release vil være til gavn for alle – gravid som ikke gravid. Er du stresset og trænger til at komme ned i din krop. Begynder din graviditet at begrænse dig i at gøre, hvad du har lyst til? Oplever du begyndende ryg-/bækkensmerter, forstoppelse, hæmorider, blærebetændelse, hovedpine eller andre gener i takt med at graviditeten skrider frem, er der hjælp at hente. Den individuelt tilpassede behandling vil gøre en mærkbar forskel i din graviditet, hvor både krop og psyke gennemgår store forandringer.

Hvad er rebozomassage?

Rebozo er en blid massageform, hvor jeg med et rebozotørklæde nænsomt vugger, ryster og strækker din krop i forskellige stillinger, og derved løsner op for dybere spændinger i hele kroppen.

I graviditeten bruger jeg rebozo til at lindre og afspænde din krop, så du oplever øget velvære, mens dit barn får bedre mulighed for at indstille sig hensigtsmæssigt i dit bækken.

Under fødslen er rebozoen et effektivt redskab til at lindre smerter og stimulere veer på naturlig vis, og samtidig hjælpe dit barn til at rotere ned gennem bækkenet så gelinde og smertefrit som muligt – så hurtigt som muligt. Noget som du og din partner instrueres i selv at bruge derhjemme, når fødslen går i gang, men som I også kan tage med på sygehuset, hvis det er der, du skal føde.

Rebozomassage er behageligt og uden risiko for dit barn.

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er hjælp til selvhjælp. Zoneterapi afbalancerer din krop og psyke gennem massage og tryk på reflekspunkter på dine fødder. Behandlingen afhjælper bl.a. graviditetsgener, styrker immunforsvaret, frigiver beroligende og relationsfremmende hormoner og hæmmer stresshormoner i både din og babys krop.

Kan med fordel bruges under hele graviditeten, og skader ikke dit barn. Tværtimod øges tilførslen af ilt og næring til barnet, og affaldsstoffer fra jer begge udskilles via din urin.

Psoas – den undervurderede muskel

Psoas er en muskel med mange funktioner – nok bedst kendt som vores hoftebøjer. Den er ofte både stram, tør og forkortet. Det har stor indflydelse på din kropsholdning, som i graviditeten undergår store forandringer, ofte med smerter i ryg og bækken til følge, men også på din fødsel. Når psoas vækkes, smidiggøres og afspændes, kan det afhjælpe ryg- og bækkensmerter og samtidig lette dit fødselsarbejde og babys vej ned gennem bækkenet.

Hvordan foregår behandlingen?

Jeg kombinerer gerne rebozo og zoneterapi i mine behandlinger, da de komplementerer hinanden godt; Rebozomassagen afspænder, udstrækker og forbereder din krop på at modtage zoneterapi. Jeg undersøger funktionsdygtigheden i din psoas muskel, og du vil blive bekendt med, hvordan du selv kan arbejde videre derhjemme. En behandling varer ca. 1½ time.

Kontakt

Hvornår har du sidst gjort noget godt for dig selv – og dit barn i maven? Ring for nærmere information og aftale.