Yoga

Jordemoderiet udbyder pt. desværre ikke yogaundervisning!
 
TIDLIGERE WORKSHOPS
“DE 5 TIBETANERE”
WORKSHOPS FOR ALLE <3
Tidligere erfaring med yoga ikke nødvendigt!
Vil du gerne igang med yoga, have mere yoga ind i din hverdag, mere energi, styrke og balance i dit liv, så har du nu chancen for en grundig indføring i et simpelt men meget effektivt lille yogaprogram, der ikke kræver særlige forudsætninger eller ekstreme krumspring.
Jeg guider dig grundigt igennem “DE 5 TIBETANERE” – øvelser der virker biologisk foryngende, knogle-/muskelstyrkende, vægtregulerende og stimulerer dine indre organer og dit hormonsystem.
Øvelser der på bedste vis vækker hele dit nervesystem, så (ja jeg tør knapt nævne det, men) din morgenkaffe bliver overflødig 😉
Jeg gennemgår variationer/modifikationer af øvelserne, samt hvilke chakra, meridianer og muskler de enkelte øvelser har indvirkning på.
STED: Min skønne have i kanten af skoven, Engvænget 6 i Langå
MEDBRING: Trøje, tæppe, yogamåtte og massagebold hvis du har (ellers er det muligt at låne).
Der vil være the, vand og en lille snack i pausen, og udleveres materiale så du selv kan arbejde videre med din yogapraksis derhjemme.

Holdoversigt over Jordemoderiets Yoga 

i Langå og Randers 

Yoga for gravide 

Yoga styrker forbindelsen mellem krop, sind og ånd, mindsker graviditetsgener og er optimal forberedelse til fødsel og forældreskab.
Jordemoderiets fødselsforberedende yoga giver dig ud over velvære i graviditeten også en fødeværktøjskasse fyldt med forskellige teknikker til optimal fosterlejring, vejrtrækning, massage/rebozo, zoneterapi/akupressur, hvile-/fødestillinger og afspænding.

– Fordi det er din krop der skal føde, og dit hoved der giver den lov. Og fordi god kropsfornemmelse og nye vaner tager tid at etablere og lagre i kroppen. Du kan starte når som helst i graviditeten – erfaring ingen forudsætning.

Yoga efter fødsel

Trampolin – nej tak! Mavemuskler – hvor? Energi og overskud – suk…

Jordemoderiets Yoga efter fødsel er for dig, der trænger til at gøre noget godt for dig selv. Vi starter skånsomt ud med fokus på bækkenbund, dybe mavemuskler, skuldre/nakke/ryg og intensiverer træningen som din krop bliver stærkere. Du vil få massageteknikker og gode øvelser til hjemmebrug, og din baby er meget velkommen indtil han/hun begynder at kravle. Det er muligt at amme og pusle undervejs.
Det er individuelt hvornår kroppen er klar til at genoptage træning efter en fødsel, men ca. 6 uger efter. Kontakt mig gerne for nærmere afklaring.

Fusionsyoga – skøn og styrkende

For dig der elsker livet, og vil passe godt på det!

Fusionsyoga der med kropsligt nærvær gavner og udfordrer os alle i en fortravlet og præstationsorienteret hverdag. Målet er ikke at stå på hovedet eller slå krøller på dig selv, men med åndedrættet som anker, opmærksomhed på dit fundament og din kernemuskulatur at opnå grounding, styrke og ro i krop og sind – lige til at tage med hjem <3

Hensyntagende yoga 

Samme skønne yoga tilpasset omstændighederne <3 Erfaring ingen forudsætning.
For øget velvære, udrensning, smidighed, for sjov og for alt muligt andet…

For yderligere info kontakt:

Jordemoder, zoneterapeut og exam.yogalærer
Bettina Rosendal Kurth
kontakt@jordemoderiet.dk