Zoneterapi

frise zone

I min behandling trækker jeg på min samlede uddannelse og erfaring indenfor helsekost, zoneterapi, jordemoderi, psykomotorisk terapi, kraniosakralterapi og yoga. Jeg indleder konsultationen med en samtale og løsner gerne fysisk op for kropslige spændinger inden selve zoneterapibehandlingen.

Det betyder også, at du altid vil få råd og vejledning indenfor bl.a. kost og kosttilskud, ligesom jeg ofte bruger homøopati til at understøtte min behandling af din specifikke situation.

Jeg har en holistisk tilgang i min behandling, hvor jeg ser på alle aspekter af din situation, og går efter at finde ind til årsagen – så vi sammen kan tage fat ved roden af problemet fremfor blot at symptombehandle.

Zoneterapi og kraniosakral til børn

Zoneterapi og kraniosakrale teknikker er så godt til børn, da det er meget blide og effektive behandlingsformer, som børn generelt er meget modtagelige og glade for – og de behøver som regel kun få behandlinger.

Dit spædbarn vil have glæde af behandlingen, hvis det

 • har været igennem en hård fødsel (hvilket faktisk mange fødsler er for sådan et lille menneske)
 • har uro i tarmsystemet; kolik, forstoppelse eller generelt ubehag
 • er særligt sensitivt
 • er uroligt og grædende
 • sover dårligt
 • har øreproblemer, er disponeret for eksem/allergi eller andet
 • har svækket immunforsvar

Se i øvrigt Jordemoderiets førstehjælpsbehandling til uroligt spædbarn.

Zoneterapi er godt til det lidt større barn med

 • øreproblemer
 • fordøjelsesproblemer – hvis dit barn har tendens til forstoppelse/diarre eller ondt i maven
 • særlig sensitivitet
 • svækket immunforsvar generelt – hyppig forkølelse, sygdom eller bare skranten
 • sengevædning
 • urolig søvn

Zoneterapi til dig der er gravid

 • afhjælper effektivt graviditetsgener som bl.a. kvalme, bækkensmerter og bækkenløsning
 • styrker dit immunforsvar, som ofte er presset under en graviditet, hvor din krop bruger store ressourcer på fosteret, og du selv kan gå og skrante i ugevis med forskellige infektioner
 • udrenser din krop blidt, uden at det går ud over fosteret
 • giver dig bedre søvn og øget velvære generelt

Se også Jordemoderiets kombinationsbehandling til gravide med zoneterapi, rebozomassage og psoas release, som jeg har særligt gode erfaringer med til gravide med bækkensmerter/bækkenløsning.

Zoneterapi behandling generelt

Zoneterapi er en blid trykbehandling på reflekszoner på fødderne. Behandlingen øger blod- og energigennemstrømningen samt ilttilførslen til organer og muskler, genopretter kroppens balance og stimulerer dens selvhelbredende kræfter.

 • zoneterapi reducerer stress
 • zoneterapi styrker immunforsvaret
 • zoneterapi regulerer fordøjelsen
 • zoneterapi afhjælper smerter
 • zoneterapi fremmer god søvn
 • zoneterapi giver øget velvære, og er god forebyggelse for dig der vil holde din krop og dit sind sundt og i balance

Det siger kunderne

“Bare fantastisk” Charlotte

“MINE VARMESTE ANBEFALINGER: I foråret 2016 stiftede jeg bekendtskab med Bettinas zoneterapi-behandling og hendes indgangsvinkel til min stress. Gennem et behandlingsforløb på et halvt års tid – først én gang om ugen og sidenhen hver anden uge – fik jeg dæmpet mine stresssymptomer og stresstilstand betydeligt. Jeg vil især fremhæve hendes nærvær og opmærksomhed som fandt helt ind til brodden og fjernede den. Dette var faktisk lig med at jeg sagde mit job gennem 21 år op. Udover den fysiske behandling så hun ind under huden på mig og stillede mig mange afklarende spørgsmål. Fra dag ét har hendes zoneterapi behandlinger på fødderne kunne mærkes på hele min krop, som den skønneste afspændingsmassage. Derfor kommer jeg stadig (her 2,5 år efter) og fortsætter fremover med at forære mig selv disse stunder af totalt velvære ca. hver 14. dag. Dette er med til at vedligeholde og regulere såvel min krops fysiske tilstand som mit psykiske velbefindende. Jeg er Bettina evigt taknemmelig for hendes fortryllende måde at møde mennesker på. Hun er min engel.

I en periode deltog jeg også på hendes yogahold, men da jeg bor i Århus synes vejen alligevel lidt for lang til begge dele. 1000 tak fra mig.” Lene

“Halvvejs igennem min graviditet blev jeg ramt af ekstremt kløende udslet på hele kroppen. Hudlægen stillede diagnosen PUPPP, der er en graviditetsbetinget kløe, som først går over, når man har født. På grund af graviditeten kan man ikke få samme behandling med hormoncremer og steroider, som man normalt kan give mod eksem. Jeg har aldrig fået zoneterapi før, og har nok altid været lidt skeptisk overfor effekten, men jeg var desperat og tænkte, at jeg blev nødt til at prøve noget. Jeg ringede til Bettina og spurgte, om hun kunne give mig en behandling, der kunne lindre kløen. I stedet gav hun mig et par behandlinger, hvor hun arbejdede med hormonbalancen og udrensning og gav mig råd og vejledning i forhold til kost og kosttilskud. Og det hjalp! Efter 10-14 dage var eksemen slået ned og kløen nærmest væk. Heldigvis – ellers havde det været en meget lang og ulidelig graviditet!”      Anna-Maj

“Jeg kan varmt anbefale “Førstehjælp til uroligt spædbarn”. Min søn havde problemer med luft i maven, og græd ofte når han skulle af med luft. Endvidere sov han ikke ret meget, og når han endelig gjorde, så vågnede han pga. maven. Allerede efter den første behandling hos Bettina kunne vi mærke en væsentlig forskel. Pludselig sov vores søn, og han var ikke nær så besværet når kan skulle af med luft.
Udover zone- og kranio sakral terapi, fik vi råd og vejledning i, hvordan vi på bedste vis kunne hjælpe vores søn til en bedre søvnrytme, og vejledning i, hvilke produkter der kunne hjælpe, samt hvilke ændringer i min kost, der kunne have indflydelse.
Vi fik to behandlinger, og har nu en søn, der godt kan sove 4-6 timer i streg om natten, gerne sover et par lure om dagen, og som er glad og tilfreds i hans vågne timer.” Julie

“Vi har haft den fornøjelse af have Bettina hjemme hos os, da vores lille dreng havde hård afføring. Han var på lactulose, men efter at have hørt så meget dårligt om det, besluttede vi at kontakte Bettina. Hun gav zoneterapi til vores søn, og efter 4 behandlinger er han nu en glad dreng igen, som kommer af med sin afføring uden at skrige. Det har virkelig hjulpet, og vi vil helt klart anbefale Bettina, både med zoneterapi men også med efterfødselsyoga. Helt fantastisk, tusind tak for hjælpen :-)” Karina

“Bettina har hjulpet min søn som var nattevæder. Hun satte ind på flere områder, og lavede en plan til hans væskeindtag, gav ham zoneterapi og tog bare nogle rigtig gode snakke med ham, som rørte meget ved det mentale. Min søn er idag 95% tør, og har kun 1-2 uheld om måneden. De varmeste anbefalinger fra os ❤.” Jane

Kontakt

Kontakt Jordemoderiet for nærmere afklaring og aftale.